tisdag 15 juli 2008

God kväll!


Lillfisens korgstol och ett nytt prickigt tyg från Stoff & Stil.

Kudden i stolen ska kläs om med det nya tyget. Resultatet får ni se en annan dag!

Nu blir det Morden i Midsomer och en god räksallad.

Ha en bra kväll!

5 kommentarer:

Karin sa...

Hej hej! Så kul att du bloggar igen. Undrade vart du tog vägen när jag plötsligt inte hittade dig på adressen. :) Ja visst är det underbart på Trädgårdsföreningen...

Sött tyg från Stoff och stil! Får kika in på deras hemsida tror jag...

Ha det gott! Kram Karin

::fina:: sa...

Hej och tack för besöket hos mig! Vad roligt att du också bor i krokarna :-) Ja, ska du till Hjo ska du absolut in på Hem & Hobby, jag skulle kunnat gå där bra mkt längre än jag gjorde (folk som väntade på mig i bilen) och kommer säkerligen återvända. Jag har dessvärre inga mer tips just därifrån men ska du upp på den sidan Vättern bör du ju kika in hos Lustfyllt - fast där har du säkert redan varit! ;-)
~Josefine

PS. Eftersom jag ser att du bor i närheten måste jag passa på att fråga om du varit i butiken Lantliv på Axamo gård? Jag har varit där säkert 5 gånger men det är alltid stängt så jag är både besviken och nyfiken... D.S.

Ullis/Leva på landet sa...

Tack för ditt besök och din gulliga kommentar. Fin korgstol lillkillen har. Jag har en precis likadan sedan jag var liten, men den är ej målad. Tyget kommer att bli jättefint till.

Kram Ullis

::fina:: sa...

Hej igen, tack för tipsen, då får jag hoppas på bättre tur nästa gång jag åker dit. Jag har lyckats pricka in hennes stängda tider varenda gång, lite komiskt faktiskt!

Supersöt korgstol, älskar tygerna från Stoff & Stil!

Annika sa...

Välkommen i tävlingen o tillbaka i bloggvärlden..... Korgstolen känner jag igen... hade en som liten...Hmmm finns nog kvar hos mamma.... Ska kika in till dig framöver.... Kram Annika