fredag 18 juli 2008

God eftermiddag!



Jag tycker det är fint med gamla trädlådor. I köket har vi en gammal låda från Coca cola. Som ni ser tycker jag också om pastelliga köksdetaljer!

Nu vill jag önska Er alla en trevlig helg!

Kram/H

9 kommentarer:

Marie sa...

Jag gillar också gamla trälådor! Din var ju supermysig med alla små fack!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Cupcakes & Hoyas sa...

Hej!
Tack för den gulliga kommentaren på min blogg. =)
Vilka fina bilder du har med, den rosa kitchen aid var störthäftig men den skulle aldrig min sambo tillåta..hi-hi.
Är det ok om jag länkar till din blogg?
Kram Ylva

Ullis/Leva på landet sa...

Härlig låda du har. Vilken historia om Konrad, tur att han kom tillbaka. Pojkarna hittade vår katt idag.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Mitt nya vita hem sa...

Tack för kommentaren i min blogg,så jag kunde hitta din, här har jag inte varit tidigare. Mysig blogg :) jättefin trälåda och alla pastelliga köksdetaljer :)

Trevlig helg

Hagbacken sa...

Hallå där och tack för din kommentar! Jag får önska dig välkommen tillbaka då till bloggvärlden, kul att du skrev så jag fick hitta hit. Jättefin sida!

Din gamla trälåda är ju såå fin...aldrig sett en sån förut..

Kram Linda

::fina:: sa...

Hej på dej! Så fin trälåda, sådana är jag också svag för - liksom pasteller! Vad sugen jag blev på hallonsylt när jag såg din här nedan, helt klart den godaste sylten om man frågar mig. Jo då, det bidde lite shopping idag, på Stallqvarn. Får visa imorgon på bloggen! Jasså Quick Interiör ska bara byta lokal, jag har bara sett pappret för fönstren och var rädd att de skulle slå igen helt. Vad bra med lite info från dig! :-)
Kram, Josefine

Anna sa...

Tack för kommentaren i min blogg, nu hittade jag ju hit :-) Fin låda att förvara en massa småplock i. Härligt när man kan variera innehållet lite!

Trevlig Helg!
Kram

♥Linda♥ sa...

Hej!
Vad kul att du är tillbaka i bloggvärlden!
Annette på Fingerfrö är helt enkelt Annette Floss som har Butiken i Tenhult. Hon gjorde ju cernitnallar och annat gulligt för länge sedan och då hette hennes märke Fingerfrö. Nu tror jag mest hon målar tavlor... Du har väl besökt Butiken i Tenhult? Annars är den värd ett besök! Kram/ Linda

♥Linda♥ sa...

Hej...jag igen...
Läste inne hos Tabergstösen att du vet vart Quick interiör ska flytta??? Vart? Jag trodde de slagit igen för gott för det står ju ingenting om flytt på dörren till deras gamla butik.
/Linda