fredag 4 december 2009

God kväll!

Oj nu har tiden rusat iväg igen. Vi har fullt upp här hemma med renovering, studier och jobb! Nu börjar huset bli så pass iordning att det faktiskt går att visa foton igen.Det är i stort sett färdigt, det sista golvet ska läggas i helgen men sen så....
Nästa helg flyttar vi nog upp till den nya våningen, Lillfisen är väldigt glad över sitt nya rum....
I jul vill jag vara tillsammans med familj och vänner. Vårt hem ska fyllas av vackra blommor, tända ljus och god mat. Tänk god mat är en stor del av livet när man väntar barn:)
Färger jag gillar i jul är vitt, grönt och rött. Häromdagen köpte jag en lite mailegtomte som nu pryder adventgranen i hallen. Tillsammans med hängen i zink tycker jag att det blir ombonat och fint!
Ha nu en fin fortsättning av december!

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Kikar in för att önska dig

♥♥♥ GOD JUL ♥♥♥
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att allt är bra med dig!
Önskar dig en riktig ♥GOD JUL♥!
Kram Ullis

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com