tisdag 19 maj 2009

Hej!
Här är vårt nya hus. Vi är så glada och nöjda. Byggarna håller för tillfället på med golvet på övervåningen. Som ni ser på bilden saknar huset en skorsten. Jag hoppas att muraren kommer snart så att vi kan flytta hem. Det är tur att vi har möjlighet att bo hos mina fina föräldrar.

Nu drömmer vi om att få inreda vårt nya hem.
Snart, snart.....

KRAM


9 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så stort huset ser ut. Härligt att det har hänt så mycket att ni kanske snart kan börja flytta hem. Måste bli stor skillnad att bo i detta stora hus.

Ha det bra!
Kram Ullis

Stina sa...

Åh...jag vill också ha ett sådant. Det där blir fint det.:-) Kramis

Bygatan sa...

Så kul! Förstår din väntan.

Vår lekstuga har vi gjort själv i början på 90-talet.

Ha en bra dag! Lena

Ett hus i vitt sa...

Hej! Oj vad spännande med huset, vilken dröm!! Jag har inte tagit in så mycket lampor, men jag gör det gärna. Är det någon speciell du tänker på/leverantör? House doctor o Ib Laursen har ju en del lampor och de har ju jag. Hojta om du hittar något hos dem så kan jag ta hem. Kram, Anette

Fröken Fräken sa...

Vad fint det ser ut! Gillar särskilt det brutna taket!

Nja, alla är inte helt förtjusta i rosa, jag gillar det i tanken, men det var inte lika bra i verkligheten...

Kristin sa...

Oj, här går det undan! Fast ni kanske tycker att det är länge ;-) Här har vi ettårskalasat i flera dagar nu, rätt skönt att det är över, faktiskt. Ska bli mycket kul att få se hur det blir inne i huset när det blir klart.
Kram, K

Inspiration i vitt sa...

Wow vilket stort hus. oj vad mycket arbete ni gar framför er men såå roligt oxå.
kram på dig/Ingela.

Kristin sa...

Hörru! Nu när jag vet att ni har flyttat hem igen vill jag se lite bilder:-) Jag drömde om ert "nya" hus inatt så jag vill se om det stämmer ;-) Hur har ni det annars på semestern?
Kram

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

hej hej...halkade in här...fint hus ni har och härlig blogg.Ha det bra/angela http://vitaspetsgardinergodisochpraliner.blogspot.com/